handelaarsmarkt

Allerlei handelaars bieden tijdens Herbeleef hun waren aan. Het betreft hier zowel middeleeuwse als ietwat modernere artikelen. Hieronder vindt u een lijst van alle deelnemers :

bekijk zeker ook eens :
de ambachtenmarkt
eet- en drinkstands

Age of el Cid

YannRoderick 1De 11e-eeuwse Normandische ridder Roderick en de de Gentse boogschutter Yann baten een klein kledingwinkeltje uit waarin ze handgemaakte Frankische, Noord Afrikaanse en Romeinse kledij verkopen aan democratische prijzen. Ze hebben ook kledij op kindermaat. Met plezier vertellen ze u ook meer over hun kledij en de periodes waaruit deze komen.

beefreeAtelier Beefree

Handgemaakte kledij en juwelen, geïnspireerd door middeleeuwse invloeden maar grotendeels ook perfect dagelijks te dragen.

 

 

Capitan

herbeleef_2018-104_26914296427_oOok deze keer komt Marc van Capitan met zijn spullen naar Middelburg. Je kan bij hem terecht om je eigen middeleeuwse materialen aan te schaffen … of toch tenminste de houten replica’s ervan. Pijl en boog, kruisbogen, schilden, helmen, kledij en nog veel meer maar dan allemaal op kindermaat.

 

 

Celtic World

Celtic worldCeltic World verkoopt een ruim gamma aan Keltische producten zoals kleding, sieraden, ornamenten, doosjes, kaarsen, enzovoort. Hun aanbod varieert van Bretons tot Iers, Schots en viking. Mist u nog iets in hun assortiment, laat het hen gerust weten en dan gaan zij graag voor u op zoek.

herbeleef_2018-297_39975201150_oMaak en Smaak

Maak en Smaak biedt u een wereld van pure geuren en smaken. Ze brengen heerlijke thee, infusies, honing en kruiden mee om thuis te gebruiken. Verder brengen ze een kleurrijk gamma aan alternatieve kledij.

Mie Wol

Handgemaakte vilten kledij en hoofddeksels

Taranartos

herbeleef-2017-168_34343701986_oTaranartos bied u een ruim assortiment aan mede (honingwijn) en bieren. Enkele smaken van hun mede worden ook verkocht aan de bar voor directe consumptie. Aan de stand kan je flessen kopen voor thuisconsumptie maar omdat er zoveel smaken bestaan kan je gerust even proeven vooraleer je beslist welke flessen je wil mee nemen naar huis.

 

Western Winkel

Wapens en messen

wordt nog aangevuld