schoolbezoek

Omdat het nog leuker is om de geschiedenis zelf te beleven in plaats van er enkel maar op school over te leren, nodigen we de lokale scholen uit om al op vrijdag 26 april 2019 vanaf 13.00u het evenement te bezoeken. Nog niet alle kampementers zullen er al bij zijn maar we hopen om toch al een mooi assortiment te kunnen aanbieden. Meer info over wat er op vrijdag al valt te beleven en te bezoeken, vindt u hieronder. Bij mooi weer kunnen de kinderen ventueelr al vanaf 12.00u picknicken om daarna het evenement te verkennen. Bij interesse om ons ook met uw klas te bezoeken graag even mailen.

kampement / ambachten

  • Bandjes en Wantjes

herbeleef_2018-192_40883107945_oDenise is ook dit jaar weer van de partij. Wat ooit begon met enkele eenvoudige haakwerkjes is ondertussen uitgegroeid tot een stevige hobby. Zoals de naam het al verklapt creëert ze onder andere riemen en wanten en nog veel meer handwerk. Ze vertelt je ook gepassioneerd over haar werk dus stel gerust je vragen.

  • wordt aangevuld

animatie / workshops

  • Valkerij Daniël (locatie : kerksite (plein naast kerk)

herbeleef-2017-273_34001980580_oOok dit jaar komt valkerij Daniël weer langs met zijn roofvogels. Samen met zijn dieren verzorgt Daniël enkele demonstraties waarbij het zeker ook belangrijk is om ook wat info over de desbetreffende vogels te geven. Zo zal je behalve hun kunnen te aanschouwen ook veel bijleren over de leefwereld van de vogels.

  • wordt aangevuld